Restoran

Monogram

Smješten relativno blizu centra grada, "Monogram" je prijatan, prostran restoran u kome u nekoliko enterijerskih cjelina preovlađuju nježni plavi tonovi a higijena je besprekorna. Zajedno sa fino osmišljenom terasom, može da primi nešto više od sto gostiju. Savršen je za organizaciju poslovnih ručkova, ali je dovoljno topao da obezbijedi opuštenost porodičnog obroka ili intimne večere. Sklad domaćinske gostoprimljivosti i ekskluzivne atmosfere.

Centralno mjesto u baru zauzimaju, naravno, Monogram rakije, ali se može naći i izvanredna ponuda ostalih žestokih pića, piva i regionalnih i svjetskih vina. Poseban kutak odvojen je i za ljubitelje cigara, te se u humidoru baškare Cohiba i Romeo & Juliette. Briga o gostima je na prvom mestu, pa je i parkiranje briga ljubaznog osoblja. Diskretni i obučeni konobari pomoći će vam u odabiru jela i pića uslužiti vas besprekorno.

Na meniju su se u više kategorija našla probrana jela koje bismo na prvi pogled mogli nazvati oplemijenjenim klasicima (raznovrsna ponuda bifteka okupanih u svom soku, na primjer) ali i inovacijama (stejk od jadranskih lignji). Meni je pažljivo osmišljen tako da ste uvijek sigurni da ono što piše na listi sigurno možete i dobiti u tanjiru. Odlična ponuda finih internacionalnih predjela, red pasti i rižota, pa mesni i riblji specijaliteti. Sigurno ćete rado probati i jela spravljena uz dodatak Monogram rakija. Za svakog ponešto, a zadovoljiće i najprobirljivije goste. Ovde ujutro možete s uživanjem pojesti i tradicionalni doručak, a popodne svratiti da se zasladite nekim od brojnih slatkiša, uz odličnu kafu. Već od samog opisa jela lako ćete ogladniti, a natpis "po recepturi našeg kuvara" dodatno će vam zagolicati maštu.

Dan Od Do
Pon 08:00 01:00
Uto 08:00 01:00
Sri 08:00 01:00
Čet 08:00 01:00
Pet 08:00 01:00
Sub 08:00 01:00
Ned 08:00 01:00